home img
Koch en Compaijen

Het "kantoor Koch" is al in 1935 gevestigd, in de toenmalige gemeente Zuilen. In 1953 is Zuilen opgegaan in Utrecht. Het kantoor is nog steeds gevestigd op de hoek bij het Julianapark in een mooi (stads)monumentenpand in de stijl van de Delftse school. Met behoud van de stijl is in het pand nu een modern notariskantoor gevestigd.

 

Op het laagdrempelige kantoor is een enthousiast en ervaren team van 16 personen werkzaam.

 

Alle voorkomende notariële werkzaamheden worden door ons gedaan. Hierbij kunt u onder meer denken aan de overdracht van woningen, het vestigen van hypotheken, het splitsen van een gebouw in appartementsrechten, het maken van samenlevingsovereenkomsten, huwelijksvoorwaarden of testamenten, het afgeven van verklaringen van erfrecht, de behandeling van nalatenschappen, het verzorgen van schenkingen en het oprichten van vennootschappen, verenigingen of stichtingen. Voor al deze zaken hebben wij meer dan voldoende kennis en ervaring in huis om u optimaal van dienst te kunnen zijn.

 

Koch en Compaijen is een organisatie van deze tijd die zich kenmerkt door een no-nonsense benadering. Ons kantoor kent een open, onderzoekende en client-betrokken cultuur, waarbij de menselijke maat nooit uit het oog wordt verloren. In onze dienstverlening streven wij ernaar om een duurzame relatie met onze cliënten op te bouwen. Dit trachten wij te bereiken door vast te houden aan een aantal kernwaarden van ons kantoor: toegankelijkheid, betrokkenheid, kwaliteit, dynamiek en slagvaardigheid, zodat wij u maatwerk kunnen bieden tegen concurrerende prijzen.